AFTEN MENU / ONSDAG-LØRDAG

AFTEN MENUTASTING

17.00 – 21.00


2 Retter 295,00

3 Retter 390,00

4 Retter 480,00

5 Retter 565,00

6 Retter 645,00


Skal bestilles til hele bordet.



Vin, Øl eller Saft Pairing

2 Retter – 125,00 kr.

3 Retter – 185,00 kr.

4 Retter – 245,00 kr.

6 Retter – 300,00 kr.

6 Retter – 350,00 kr.


Den Store Oplevelse – 895,00 kr.

Skal bestilles til hele bordet.


Velkomstdrink, 6 Serveringer, 6 glas matchede øl, vin eller saft, brød/smør, snacks og nogle overraskelser undervejs.


Den store oplevelse varer cirka 3 timer fra første til sidste ret serveres.


SET MENUER


2 RETTER

Hokkaido – Oksefilet


3 RETTER

Hokkaido – Æg – Oksefilet


4 RETTER

Hokkaido – Æg – Fisk – Oksefilet


5 RETTER

Hokkaido – Æg – Fisk – And – Oksefilet


6 RETTER

Hokkaido – Æg – Fisk – And – Oksefilet - Doughnut


-------------------------------------------------------------------------------


HOKKAIDO

Hokkaido Suppe – Syltet Hokkaido – Urteolie - Græskarkærner


ÆG

Pocheret Æg – Toast – Ørredrogn – Hollandaise - Karse


FISK

Torsk – Grønkål – Porer - Hvidvin sauce - Ærteskud


AND

Andebryst – Variation af Rødbeder – Rødvin Terriyaki - Karse


FILET

Oksefilet – Knoldselleri – Pommes Anna – Portvin – Syltet Græskar


DOUGHNUT

Doughnut – Kanel – Syltet Æble – Hasselnød - Vanilje Is